В класически холивудски стил  актрисата Мария Бакалова вдигна парти на

...
В класически холивудски стил  актрисата Мария Бакалова вдигна парти на
Коментари Харесай

Холивудски блясък: Рут Колева купонясва с Бакалова на яхта

В типичен холивудски стил  актрисата Мария Бакалова подвигна празненство на яхта дружно с приятелката си Рут Колева, видя HotArena.

Компания им прави един от най-хубавите стилисти в Холивуд желан от Мадона и Сидни Крауфорд-Георги Сандев. Заедно с Бакалова е и стилистката й Джесика Пастер, която през последните години е най-верният й другар и консултант на българката, с помощта на която Бакалова изгрява с феноменални визии по време на сезона на премиите. От яхтата Рут Колева поздрави българите във връзка 24 май, като пожела да се борим за свободата на словото.

Заедно с именитите нашенци на борда е и режисьорката Кристина Николова, която от години живее зад Океана, където приключва Чикагския университет,  а след него и нюйоркския. Има снимани 20 късометражни произведения, три игрални и два документални кино лентата. Въпреки бурните ветрове по крайбрежието нищо не може да помрачи положителното въодушевление на Бакалова, която не стопира да танцува и да се снима  със  сънародниците ни.  Не  става ясно чия е първокласната яхта на която Мария отпочива, написа „ България Днес “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР